Preguntes
1. Digues una part positiva de menjar greixos.
2. Quin tant per cent deuria constituir els hidrats de carboni en el nostre menjar diari?
3. Digues tres beneficis secrets de la xocolata.
4. Quines son les conseqüències de menjar xocolata segons alguns mites?
5. Que provoca obesitat?
6. Es diu que la xocolata causa migranya, però és mentida. En realitat, què la causa?
7. Que es important per no tenir caries?
8. El xocolata es excitant?
9. Menjar xocolata afecta a tenir acne?
10. Quin nutrient, per les característiques antioxidants, poden tenir efecte protector davant les malalties cardiovasculars?
Respostes
1.-És una font d'energia important
2. Entre el 55% i el 60%
3. Els flavonoides ens protegeixen de les malalties cardiovasculars.
El magnesi es important per al funcionament de l'organisme i per al desenvolupament dels ossos.
L'àcid oleic ajuda a millorar els nivells de "colesterol bo".
4. Obesitat, migranya, caries, addicció, excitació i acne
5. La inactivitat i el valor energètic dels aliments que consumim.
6. L’estrès, la pressió sanguínia i els canvis hormonals
7. Un bon hàbit d’higiene.
8. No. Els nivells de theobromina en la xocolata són massa baixos
9. No. Alguns estudis científics demostren que no afecta directament
10. Els polifenoles
Com es diu "grasa" (castellà) en català? En català, "grassa" és una senyora que no està prima.
ResponderEliminarGràcies, ja ho hem corretgit i hem escrit greixos
ResponderEliminar