NOM DE LA MARCA
|
COLOR
|
TIPUS DE XOCOLATA
|
INGREDIENTS
|
% CACAU
|
IDIOMES
|
LLOC DE FABRICACIÓ
|
D’ON PROVÉ EL CACAU
|
PES
|
PREU
|
PREU/Kg
|
Nº D’ATENCIÓ AL
CLIENT
|
Milka
|
Lila
|
Xocolata blanca
|
Sucre, manteca de cacau, llet desnatada en pols, suero de llet en pols,
grasa de llet, emulgents, aromes.
|
0% (la xocolata blanca no porta cacau).
|
Castella, Portugès, Italià, alemany
|
Paisos Alpins(Suissa)
|
No ho posa
|
100g
|
1€
|
10€
|
No ho posa
|
Nestlé extrafino
|
Vermell
|
Xocolata amb llet
|
Sucre, manteca de cacau, llet(17,9%), emulgents, aroma natural de
vainilla, traces defruits secs
|
30%
|
castellà
|
Edifici Nestlé, Barcelona
|
No ho posa
|
150g
|
2,95€
|
19,66€
|
902112113
|
Lindt
|
Negre
|
Xocolata negre
|
Pasta de cacau, cacau magre, manteca de cacau, traces de lecitina
de soja.
|
99%
|
Castellà, anglès, rus, finlandés, portugués, alemany
|
Suissa
|
No ho posa
|
50g
|
2,5€
|
5€
|
No ho posa
|
Valor
|
Negre i marró
|
Xocolata negre amb atmetlles
|
Pasta de cacau, 23% d’atmetlles, sucre, cacau desgrassat en pols, manteca
de cacau, emolgents, lecitina de soja
|
70%
|
Castellà, català, portugués, francés, itàlia, rus, àrab, xinès, japonés,
alemany
|
Espanya
|
No ho posa
|
250g
|
3,15€
|
12,6€
|
4816305
|
Sobre els ingredients: destaca l’abús del sucre, aditius i conservants.
Sobre el cacau: què els més cars son els què contenen menys cacau.
Sobre els idiomes: hi han algunes marques que estan traduïdes en pocs idiomas, en canvi els què es fabriquen a l’estranger estan traduíts en molts idiomes.
Sobre d’on prové el cacau: que no li donen importància però en canvi és una cosa molt important .
Sobre el preu: que són més cars els menys purs i hauria de ser a la inversa. I en el preu no tenen en compte el pes.
Sobre el número d’atenció al client: que no en tots ho posa i es una dada important.
No hay comentarios:
Publicar un comentario